Tips og tricks til organisering af garderoben

Annonce

Selv de mest ryddelige mennesker kan have problemer med at organisere deres garderobe. Garderobeskabene kan opbevare og have plads til alt fra skjorter til sko til alt det, man ikke ved, hvad man skal gøre af – og det gør, at skabene hurtigt kan blive rodet. Selvom et organiseret garderobeskab kan virke en uoverskuelig opgave, så er det faktisk ret nemt, hvis du deler det op i enkle trin. Så er det lige pludselig noget, der kan blive gjort henover weekenden – og det kan måske endda være lidt hyggeligt. 

Før du begynder at organisere dit skab eller skabe, kan du her finde nogle tips og tricks til, hvordan du gør det til en nem, og måske hyggelig, opgave.

Udnyt din vægplads – få et indbygget garderobeskab efter mål 

Hvis der, hvor dit skab står, har masser af vægplads, så lad endelig ikke dette gå til spilde. Du kan overveje at få et indbygget garderobeskab, der gør brug af hele vægge, hvor du kan tilføje ophæng, hylder, skohylder og endda også plads til vasketøjskurvene, så du nemmere kan sortere dit vasketøj. Hvis du har din garderobe i dit soveværelse er dette også en måde, hvorpå du kan give soveværelset et enkelt og roligt udtryk.

Gør plads til smykker

Toppe, nederdele, bukser, trøjer og sko er nogle af de mest væsentlige genstande, som der skal være plads til i garderoben. Smykker er dog et godt supplement til garderoben, da de kan hjælpe med at fuldende et outfit. Hvis du er en hyppig smykkebærer, så kan du overveje at gøre plads til disse i dit skab, da du på den måde nemmere vil kunne se dine halskæder, armbånd, ure og ringe. Når du har skabt opbevaring til smykker i dit garderobeskab, vil dette også forhindre smykkerne i at blive sammenfiltrede og uorganiserede – og så kan det hjælpe dig med nemmere at kunne visualisere, hvilke smykker, der passer til dine outfits.

Hav ensartede bøjler

Hvis du føler, at dit garderobeskabs indhold ser lidt tilfældig eller rodet ud, så kan det være en god idé at tage et kig på dine bøjler. Der er, med stor sandsynlighed, mange forskellige typer af bøjler i forskellige størrelser, former og farver i skabet. For at strømline dit skab og få det til at se mere ensartet ud, kan du derfor overveje at købe et komplet sæt af matchende bøjler – og det vil være med til at give dit skab et bevidst og poleret look.

Udskift opbevaringskasserne 

Hvis der er en stak gamle papkasser eller skoæsker bagerst i dit skab – uanset om du bruger dem til at opbevare dine dokumenter, hyggelige souvenirs eller gammelt tøj – vil disse være med til at give skabet et rodet look. Udskift derfor dine papkasser med mere attraktive opbevaringsløsninger, såsom trådskuffer, flettede kurve eller andre flotte kasser. Dette vil være med til at give dit skab et hurtigt og nemt ansigtsløft.

Tips og tricks til organisering af garderoben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen