Top tre: Her er hjemmets vigtigste rum

Dette indhold er sponsoreret

Hvad er egentligt de vigtigste rum i hjemmet, og hvilke rum er afgørende for de kommende boligejere, når de er ude og se på nu bolig. Læs med i artiklen her, og få samtidigt en række gode tips og tricks om, hvad der særligt vægter højt i hver af de tre rum.

Køkkenet – hjemmets hjerte

Det klart vigtigste rum i hjemmet er køkkenet. Ikke nok med at det er det rum, hvor den gennemsnitlige dansker bruger 2. mest tid (kun overgået af soveværelset), så er det også herfra at det mest liv tager sin gang. Det er her hvor familien mødes over en hyggelig snak om hvordan det er gået i hverdagen, der er her vi mødes over et godt måltid og det er her hvor vi sidder sammen med vores gæster, når de kommer forbi. Køkkenet skal derfor ikke bare være stor, rummelig og funktionel – køkkenet skal også være hyggeligt og indbydende. Dette sikrer du gennem en lys og varm indretning, krydret med lidt personlig pynt og selvfølgeligt et stort samtalebord hvor hele familien kan samles og se hinanden i øjnene. Det er her de gode stunder skal opstå, uanset om det er under familiens julemiddag eller du sidder alene med din måltidskasser single du har købt for den nemme anretnings skyld.

Soveværelset skal spille

Soveværelset er det rum vi tilbringer mest tid i, da vi bruger ca. en tredjedel af vores dag med at sove. Kravene til hvad der gør en god soveværelse er dog noget anderledes og langt mere forskelligt fra øjnene der ser på dem. Hvor soveværelset tidligere har været et rum der har været lidt gemt væk i en mørk hjørne af huset, vælger flere i dag at ligge soveværelset hvorfra hjemmets bedste udsigt er, og hvor morgenlyset slår skarpest. Hvad der hitter som soveværelse afhænger dog også af om det bare er et soveværelse, eller om det er kombineret soveværelse og walke-in-closet samt måske kontor oveni.

Stuen – når der skal slappes af

Stuen spiller unægtelig en stor rolle i mange kommende boligejere drømmes. Stuen er nemlig det rum vi besøger, når vi skal slappe af og hygge os uden de mange ord. Stuen skal som køkkenet gerne være stort og lyst, det bære præg af en personlig indretningsstil og så skal det frem for alt være behagelig at betjene såvel som at se på.

Top tre: Her er hjemmets vigtigste rum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen