Julen er lige om hjørnet – gaveideer til hende

Dette indhold er sponsoreret.

Den rammer os lige om lidt, om du vil det eller ej. Det betyder også, at du snart skal til at tænke på gaver til venner, familie og kæresten. Problemet er bare, at kæresten har alt, hvad hun ønsker sig. Derfor er det umuligt at finde en gave til hende. Og hun siger altid, at hun bliver glad uanset hvad, hun får. Dog ved vi alle godt, at det ikke er sandt. Derfor har vi lavet en liste med nogle gaveideer, som du skal være velkommen til at finde inspiration i, hvis du er på bar bund.

Spaophold

Vores første forslag er, at finde en god pris på spadage. Det behøver ikke være mega dyrt, for at du kan finde et godt sted. Kæresten vil sikkert sætte stor pris på en romantisk getaway. Det er altid godt med lidt fordybelse til forholdet. Det får i på et spaophold samt afslapning, god mad og fornyet energi. 

Kreative ting

Endnu en ting i kan gøre er, at tage i et ‘creative space’. Her kan man tage afsted og lave noget keramik. Her vil hun sikker være på hjemmebane, og du vil måske komme på lidt glat is. Det vil i få det sjovt over, og samtidig får man noget keramik til hjemmet. Det er da en win win.

Escape room

Tag i escape room sammen. Det er en sjov og lærerig oplevelse. Det er en god måde at styrke kommunikationen i forholdet, og så er det noget, I nok ikke glemmer lige foreløbig. Det behøver ikke nødvendigvis være en uhyggelig udgav. Det kan også være nogle, som er lidt mindre uhyggelige, men hvor det er hjernen, der skal igang.

Brunch

Til sidst vil vi foreslå en god gammeldags brunch. Det er altid godt med en god start på dagen, og så er der mulighed for at sætte resten af dagen af til ‘fuld date dag’. Måske en lang gåtur efter brunchen eller bare hjem og hygge. Uanset hvad så vil hun sikkert sætte pris på en god bid mad, hvor i kan hygge jer sammen resten af den dag.

Vi håber, at disse ideer har kunnet hjælpe dig lidt. Vi ved godt, at det kan være svært at købe gaver til en, der har alt. Vi synes selv, at oplevelser er en sjov ide, og at det kan have lidt mere værdi, fordi man skaber dem sammen. Og hvis hun ikke bliver super glad for gaven, så husk hende på, at det er, tanken der tæller. Eller at julen handler om at give.

Julen er lige om hjørnet – gaveideer til hende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen