Skab et hyggeligt hjem med en biopejs

Annonce

For langt de fleste er hjemmet et vigtigt sted. Det er der, vi lader op og får energi til at klare hverdagens udfordringer. En pejs kan være med til at skabe den helt rette afslappende stemning og hygge i hjemmet. Her kan du læse mere om, hvordan du nemt og sikkert kan købe en biopejs til dit hjem. 

Biopejs på væg er nemt

Traditionelt set var en pejs indbygget i huset, men sådan behøver det ikke at være længere. I dag er det heldigvis let at få sin egen pejs. Har du ikke allerede en pejs i dit hjem, kan du nemlig købe en biopejs til væg. Biopejsen leveres med et vægbeslag, så du uden besvær kan hænge den op i dit hjem. De fleste biopejse har en isolerende varmeplade, så de kan hænges op på mange overflader.

En traditionel pejs hang typisk også sammen med at have et større hus, men i dag kan du sagtens få en pejs, selvom du bor i en mindre lejlighed på 3. sal. En væghængt biopejs giver ekstra gulvplads, så den passer ind i de fleste hjem. En biopejs soder heller ikke og har ikke behov for en skorsten eller anden aftræk. Du kan også tage pejsen med dig, hvis du flytter. 

Med få klik er det altså muligt at få sin egen biopejs og hænge den op. Så mangler du bare tænde op og lade hyggen brede sig i hjemmet. 

Et sikkert og mere miljøvenligt valg

For nogle kan en pejs være forbundet med bekymringer omkring sikkerhed og miljøvenlighed. Her er det igen vigtigt at huske på, at en biopejs er meget anderledes end en traditionel pejs.

En biopejs brænder på bioethanol. I en biopejs er det derfor ikke træ, der brænder, men i stedet dampene fra bioethanolen, som skaber flammerne. Bioethanol er fremstillet af blandt andet majs, kartofler og sukkerroer. Planterne hakkes og koges, hvorefter der bliver tilsat vand og gær. Det skaber en gæringsproces, som producerer ethanol. Det betyder, at bioethanol er et organisk fremstillet materiale.

Sagt på en anden måde brænder biopejsen på en langt mere miljøvenlig måde end en traditionel pejs. Biopejsen skaber også et bedre indeklima end en traditionel pejs ville gøre, fordi der ikke kommer sod og røg i hjemmet. Biopejse bliver ikke uden grund mere og mere almindelige at se i de danske hjem. 

Skab et hyggeligt hjem med en biopejs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen