Skab sikker hygge med LED julelys

Annonce

Sikke mange klokken slår.. tiden går og nu er det snart jul igen. De lyse timer bliver kortere og kortere og dermed får vi flere mørke timer. Det er tegn på at vi nærmer os vinteren og de kolde nætter, men det betyder dog også tid til mere indendørs hygge og sidst men ikke mindst jul og juleaften. Med julen følger der traditioner – både de gængse danske traditioner, men hver familie har også sine egne faste juletraditioner, som gentages år efter år, når vi kommer til den tid på året. Med de mørke timer som er på vej, er det dog hyggeligt at kunne hænge lyskæder op udenfor og indenfor, for at lyse det hele op og skabe ekstra hygge. 

Når træet skal pyntes med juletræslys 

En af traditionerne der er ved julen er at pynte juletræet med julekugler, engle, en stjerne på toppen og juletræslys. Der er flere varianter og det er der også inden for juletræslys. Nogle bruger levende juletræslys, mens andre bruger elektriske lys i form af fx LED lys – se det store udvalg her. Ved at bruge juletræslys i LED eliminerer du også den store frygt, som de fleste nok har hver eneste jul, nemlig at der skal gå ild i juletræet og dermed spolere hyggen. På den måde kan du stille og roligt nyde aftenen, samt når der måske skal danses om træet. Med LED lys, kan du også holde “liv i træet” i mere end 30 min, som er den typiske brændetid på almindelige lys. Almindelige juletræslys kan dog give en anden form for hygge, og hvis der blot holde godt øje, kan det også sagtens lade sig gøre. En god idé kunne være at have en spand vand stående klar til, hvis uheldet skulle være ude. Man kan også sagtens blande levende og elektriske lys.

Jul er lig med hygge

Julen er for de fleste en hyggelig tid, hvor der skal julebages – småkager, klejner og trilles havregrynskugler. Der skal høres julemusik – alle de gode gamle klassikere og evt. de nye julesange, som er kommet til inden for de seneste år. Og når vi nærmere os d.24 december gælder det pyntning af juletræet med kugler og juletræslys. Det kan være du lige skal tjekke op på, om alt pynt fra sidste år stadig er i fin stand, eller om der skal erhverves lidt nyt. Det ville være ærgerligt, hvis du først opdager at juletræslysene ikke virker helt optimalt, når butikkerne er lukket for julen. 

Skab sikker hygge med LED julelys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen