Dekorer alle dine rum

Annonce

Når først man flytter ind, er noget af det første, der står på ens to-do liste nok at indrette ens nye hjem. Indretning af ens nye hjem, er det, der giver hjemmet personlighed og stil. Det gælder både valg af møbler og farver, men også hvordan man vælger at dekorere det.

De første rum man nok indretter, er ens soveværelse, stue og spisestue, for det er disse områder, som man opholder sig mest i. Men man har jo også et køkken og et badeværelse, som måske også kunne trænge til lidt pynt. Bare fordi det er praktiske rum, betyder det ikke, at de ikke også kan se pæne ud.

Dekorering af badeværelset

Det er sjældent, at man har et stort badeværelse med meget tom bordplads og plads på væggene. Men derfor må man blive kreativ med de ting, der rent faktisk skal være på badeværelset, og dekorere med de ting i stedet for. For eksempel kan ens pedalspand sagtens være pæn. Den behøver ikke at være kedelig og grim, de findes i mange flotte metalliske og matte farver, som man kan pynte sit badeværelse med.

Man kan også vælge at ens sæbedispenser skal have et bestemt design, eller ens tandbørsteholder skal være andet end en vilkårlig kop, som man ikke bruger. Man kan vælge et lækkert design til ens badeforhæng, som alligevel hænger fremme hele tiden. Mulighederne er uendelige. 

Praktiske dekorationer

Ligesom på badeværelset, findes der mange måde at pynte sit hjem på, uden at man skal anskaffe sig en masse ting, der fylder. Hvis man ikke er til nips ting, der bare skal stå og være pæne, og ingen anden funktion har, kan man stadig pynte sit hjem, så det afspejler en selv. 

Sødahl er kendt for deres flotte boligtekstiler med unikke mønstre og farver, og derved kan man få lidt liv ind i sit hjem, uden af man skal fylde det op med nipsgenstande. Man kan derved pynte sit badeværelse med flotte håndklæder, som ofte hænger ude alligevel, og derved er synlige. Hvis man er til morgenkåber, kan man også have disse hængende ude til badeværelset, både til brug og til pynt.

Til soveværelset kan man anskaffe sig flot sengetøj, som også er meget synligt i netop dette rum, medmindre man bruger et sengetæppe selvfølgelig. På denne måde kan man også gøre sit soveværelse lidt mere personligt uden at bruge alt for meget plads.

Dekorer alle dine rum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen