Få det maksimale ud af dit bryggers

Dette indhold er sponsoreret

Et bryggers kan meget nemt forekomme kedeligt og upersonligt i dets indretning. Tilbage i 1600- 1700-tallet hvor et bryggers særligt for husene på landet blev allemandseje, anså man bryggerset som et selvstændig del af huset, som ikke nødvendigvis skulle passe sammen med det resterende hus. Det var her, hvor en stor del af husholdningsarbejdet foregik, når konen skulle bage eller snitte grøntsager, og det var derfor heller ikke unormalt, at bryggerset var både slidt samt mere praktisk end pæn.

Sådan behøver det dog ikke være i dag, hvor bryggerset let kan tages i brug som et flerfunktionelt rum, som både kan opmagasinere huset hårde hvidevarer, og samtidigt se æstetisk pæn ud. Vi giver dig her tre gode råd til, hvordan du får det maksimale ud af dit bryggers.

Husk at indrette godt med skabsplads

Vinterjakker, sæsonfodtøj, duge, lagner og håndklæder fylder alt sammen. Ligeså gør de mere praktiske remedier som strygebræt, støvsuger, røremaskine og alverdens sæber og rengøringsartikler. I stedet for at lade alt dette ligge og flyde over hele huset, er det praktisk at kunne gemme det af vejen i husets bryggers, hvor gæsterne sjældent går og falder over det. Multifunktionelle møbler kan her være til stor gavn. I dag findes der således mange møbler som tjener mere end en funktion. En bænk kan for eksempel sagtens både være et sted at sidde, samtidig med at den kan bruges til opbevaring. Der skal selvfølgeligt stadigt være plads til både de store maskiner som vaskemaskinen og tørretumbleren samt en god solid bordplade med håndvask, hvor dejen kan æltes og fisken fileteres, uden at det generer resten af huset. 

Gør dit bryggers pæn og personligt

Bryggerset er i dag i de fleste huse ved husets hovedindgang. Det er derfor det første rum som gæsterne møder, og herfra hvor de danner sig deres førstehåndsindtryk af, hvordan du bor. Gør derfor bryggerset personlig, og pynt bryggerset med både praktiske og pæne ting, der fortæller gæsterne noget om hvem der bor her. Nogle pæne blomster, et billede eller en særlig paraply med logo fortæller gæsterne, at du har tænkt over indretningen.

Lyse og varme farver byder velkommen

Om vinteren var der ofte meget koldt i bryggerset tilbage i 1600- 1700-tallet. I dag hvor husene har varme, og bryggerset bedre indrettes i stil med det øvrige hus, skal bryggerset dog gerne udstråle varme og byde gæsterne velkommen. Mal væggen eller tapetet i nogle lyse og glade farver, og tænk igen over at indrette bryggerset med et maleri eller nogle blomster som i positive glade farver skaber kontrast til vægfarven.

Få det maksimale ud af dit bryggers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen