Sådan får du mere ud af din terrasse

Dette indhold er sponsoreret.

Langt størstedelen af de danske husejere har en terrasse til deres hus, for terrassen er lidt af et musthave for boligejere. Til gengæld er det alt for få, der bruger deres terrasse nok, fordi det danske sommervejr kan være kan være temmelig utilregneligt. Hvis du har en terrasse, som du godt kunne tænke dig at få mere ud af i løbet af sommeren, foråret og det tidlige efterår, så bør du undersøge muligheden for at sætte en markise op på din terrasse. Markiser forlænger sæsonen, så du kan nyde forsommeren og sensommeren udendørs. Du kan se hvilke markiser testsektionen.dk anbefaler, og du kan læse med i artiklen herunder for at få gode råd til, hvordan du får mere ud af din terrasse hjemme hos dig. 

Skærm for regn og blæst 

Ikke alle terrasser er placeret i læ for vinden, og derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvordan du skaber læ, når du opholder dig på terrassen. Mange har held med at bruge et segl eller et flethegn, som kan skærme for kulde og træk. Hvis du ikke er så glad for at have et hegn til at stå på din terrasse permanent, kan du investere i et læhegn til udtræk, som skrues fast til en ydermur på huset. Det er en genial løsning for dig, der godt vil have en åben terrasse, hvor du stadigvæk godt kan skabe en hyggelig lækrog uden at hegne hele terrassen inde. En eftermiddag eller aften på terrassen kan hurtigt få sin ende, hvis der kommer en lille regnbyge, eller hvis duggen falder tidligt. Til gengæld kan du helt undgå at blive forstyrret i din terrassehygge, hvis du investerer i en markise, som du kan køre ud fra taget, når regnen eller duggen falder. 

En terrasse i åben forlængelse af huset 

De fleste terrasser ligger tæt på huset, fordi det er praktisk i forhold til læ, men også i forhold til, at det skal være hurtigt at bære mad og anretninger fra køkkenet ud på terrassen. Alt tyder på, at man får brugt sin terrasse meget mere, de steder, hvor en terrassedør fører direkte ud til terrassen. Det samme gælder, hvis terrassen ligger i samme plan som huset, så du kan træde direkte ud på terrassen fra dit køkken eller din stue. Du får mere ud af din terrasse, hvis du begynder at opfatte den som et udendørs opholdsrum, der ligger i åben og direkte forbindelse med dig hus. Det kræver naturligvis, at du gør du umage med at indrette terrassen hyggeligt, samtidig med at du holder den ren og fri for nedfald fra træer. 

Sådan får du mere ud af din terrasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen