Gør dit hus fri for generende støv

Dette indhold er sponsoreret 

Dit hjem skal forestille at være et sted hvor du kan koble fra og slappe fuldstændig af. Her skal du føle dig hjemme og godt tilpas. Derfor nytter det heller ikke noget, at støv i luften, rundt omkring i hjørnerne og i dine tekstiler generer dig. Lider du, eller nogen i familien, af støvallergi, er det specielt vigtigt at holde støvet i dit hjem nede, så vedkommende ikke bliver ekstra generet i sit eget hjem. Der er heldigvis flere nemme ting du kan gøre, for at gøre dit hus så støvfrit som muligt. Læs med her, og få nogle gode tips til, hvordan du bedst muligt kan slippe for den generende støv i dit hjem. 

Prøv et luftfilter 

Det er ikke altid til at se, men der flyver en masse fint støv rundt i luften i dit hjem. Hvis du gerne vil komme de fine støvpartikler til livs, kan en løsning være et luftfilter. Du kan eksempelvis prøve hepa filters, som er et yderst effektivt filter, som kan opfange selv de mindste partikler, helt ned til en størrelse på 0,3 my. Et hepa filter er derfor en rigtig god løsning hvis du har støvallergi, eller netop hvis du blot ønsker at kommet støvet i dit hjem til livs, da det er et super effektivt filter, til fjernelse af støv. Husk i øvrigt også at lufte godt ud i ti minutter hver dag, både morgen og aften, for at sikre det bedste indeklima i dit hjem. 

Anskaf en robotstøvsuger 

Det kan være svært at finde tid i hverdagen til at få gjort rent og støvsuget, så snart støvet begynder at vise sig. Synes du ikke du har tid til at svinge støvsugeren ofte nok, kan det være du skal overveje at skaffe dig en robotstøvsuger. Med en robotstøvsuger kan du blot sætte det lille apparat i gang, og så kan du ellers fortsætte med din dag, mens den lille støvsuger får bugt med støvet rundt omkring i dit hus, uden du behøver at røre en finger. På den måde kan du nemt blive hurtigt fri for støv i hjørnerne, da du nok oftere vil få støvsuger, da det er nemt blot at sætte den lille støvsuger i gang. 

Husk tekstilerne i dit hjem 

Det kan godt være at det er svært at få øje på, men det betyder ikke, at der ikke gemmer sig støv og husstøvmider i din seng, dit sengetøj og i puder og tæpper. Det er derfor en rigtig god idé at få vasket dit sengetøj ofte, samt at lufte dyner og puder udenfor. Det er også optimalt at give selve dynen og puderne en tur i vaskemaskinen engang imellem, så du får bedst muligt bugt med alt støvet. Tæpper og andre tekstiler skal også vaskes hvis det er muligt. Har du store gulvtæpper kan du give dem en ordentlig banketur udenfor, så støv og andet skidt kan komme af tæpperne. Det kan nemlig være svært at få det hele med med støvsugeren. 

Gør dit hus fri for generende støv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen