Hvad koster et nyt køkken?

Er du på udkig efter dit drømmekøkken? Hvad er prisen på et nyt køkken og hvor skal du købe det? Et køkken er ofte hjemmets samlingspunkt, og i den grad meget mere end bare et køkken. Køkkenet skaber rammerne om det gode hverdagsliv, hvor der bliver brugt et utal af timer. Det er et rum, som skal skabe glæde i mange år frem, og matche dig og din families praktiske behov og visuelle ønsker.

Men hvad koster et køkken egentlig? Det kan variere overraskende meget afhængigt af materialer, størrelse, installation og udstyr. Både pris, indretning, materialer og udførelse kan være en jungle at navigere rundt i, og de mange overvejelser og  beslutninger kan virke uoverskuelige, og samtidig kunne matche et eventuelt budget.

Heldigvis, har vi et hav af dygtige og professionelle køkkenfirmaer i Danmark. Du får her et overblik over prisen på et køkken, fra tre forskellige danske udbydere. 

Svane

Svane guider dig personligt gennem hele beslutningsprocessen – fra design til montering. De råder over mange forskellige køkkenserier, og kan matche dine ønsker og prisniveau. Svane laver både knivskarpe priser til det budgetvenlige køkken, men også store komplette løsninger, hvor der ikke er sparet på noget. Svane har køkkener i alle prisklasser, og du kan gratis booke et møde med en indretningskonsulent i din nærmeste Svane-butik.

Ønsker du et helt unikt køkken og at bruge tid på overvejelser ned til mindste detalje, bør du vælge Svane som dit kommende køkkenfirma. Du kan her, designe et køkken som kun lige præcis du har. 

Designa 

Designa forsøger helt bevidst at holde priserne nede, så også førstegangskøbere kan være med. Priserne ligger fra omkring 15.000 kr. – 120.000 kr. Flere af deres mindre køkkener ligger på omkring 20.000 kr. og de almindelige køkkener kan du få til 30.000 kr. – 40.000 kr.

Du kan hos Designa få et spændende køkken til overkommelige penge, men også de helt store til 120.000 kr. Hos Designa afhenter, samler og monterer du selv dit køkken. Designa er for dig, som i højere grad søger et “komplet” køkken, og hvor beslutningsprocessen ikke bliver for lang. Du kan have stor indflydelse på alle valg, men dette er ikke en nødvendighed. 

Ikea

Ikea kan være for dig, som gerne vil gøre-det-selv eller er førstegangskøber. Om du ønsker et komplet og skræddersyet køkkensystem eller et enkelt og funktionelt køkken, finder du hos Ikea et hav af muligheder. Du kan hos Ikea få et hvidt standard køkken til under 5000 kr. Trods den lave pris, behøver du ikke anse Ikea som en midlertidig eller kortsigtet investering, da de yder 25 års garanti på METOD-køkkener.

Alle Ikeas køkkener er designet, så de er nemme at montere og installere. De tilbyder både køkkentegning, hjemtransport og montering, hvis ikke du selv er den store handyman. Du kan blot troppe spontant op i dit nærmeste Ikea varehus eller booke en tid hos en køkkenkonsulent hjemmefra.

Hvad koster et nyt køkken?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen