Mangler du inspiration til at friske din boligindretning op? Læs med her og få tips og tricks

Dette indlæg er sponsoreret.

Har dit hus også set ud på samme måde som nu i lidt for mange år efterhånden? Du er med garanti ikke alene i at være en smule magelig, når det gælder boligindretning. Det er der som sådan heller ikke noget at sige til. Du har jo én gang brugt tid og penge på det, så hvorfor overhovedet lave det om igen? Fordi det forandring fryder, og hjemmet er det sted, hvor du sandsynligvis bruger størstedelen af dine vågne timer. Det er vigtigt at befinde sig godt i sine omgivelser, og engang imellem hjælper det at peppe dem lidt op. Dog kan det naturligvis være svært at vide, hvor man skal starte. Læs med her og få inspiration til netop det.

Start med rummets hjerte

Spisestuen er et samlingsrum – og et hjerterum – uden lige. Det er omkring spisebordet vi samles med familie og venner, og det er derfor også et oplagt sted at starte din opgradering af hjemmet. Eksempelvis med et smukt og unikt plankebord der passer lige ind i den moderne, nordiske indretningsstil. Et spisebord udgør en stor del af rummets møblering, og det derfor en skam blot at vælge et kedeligt udseende plastikbord. Et plankebord vil derimod gøre indtryk og tilmed blive beundret af gæsterne – med det rigtige bord er kvaliteten nemlig tydelig. Andre vigtige ting i en spisestue er lamperne. Overvej nøje hvilke lamper, der giver et blødt og varmt lys, som er rart at befinde sig i længe af gangen. 

Skru op for farverne

Gode lamper og godt lys er i det hele taget vigtigt i alle rum – det samme gælder farver. Ligesom med et nyt bord er dette et område, hvor du hurtigt kan gøre en stor forskel. Har du eksempelvis overvejet at male en enkelt væg i soveværelset. Det kunne være en farve såsom varm blå eller beige. Det kunne også være, at du ligefrem skulle overveje at male køkkenet. Hvis du ikke har mod på at male flere farver ind i indretningen, er der heldigvis også mange andre måder at gøre det på. Eksempelvis med et nyt tæppe eller et par nye stole i friske farver.

Husk personligheden

En anden ting, der er god at huske på, når du laver om på din indretning, er ikke at komme til rent at kopiere et boligmagasin. Det er vigtigt at huske, at der også er plads til dine gamle filmplakater, selv hvis de ikke er på højeste mode lige nu. På den måde er indretning altid en balancegang.

Mangler du inspiration til at friske din boligindretning op? Læs med her og få tips og tricks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen