Sådan indretter du din stue på budget

Annonce

Når man skal give sin stue et helt nyt look, kan det hurtigt komme til at koste en del. Men stue indretning behøves altså ikke nødvendigvis koste en formue. Du bør blot overveje hvor meget du ønsker at skifte ud i din nuværende stue, eller hvilke elementer du helst vil have i rummet. Så hvis du er lidt i tvivl om hvor du skal starte, er du kommet til det rette sted. Herunder får du nemlig tips og tricks til hvordan du kan indrette din stue på budget, helt uden at skulle gå på kompromis med dine ønsker om indretning. 

De større elementer til stuen 

Det vigtigste i en stue er, at man føler sig hjemme. Men stuen kan altså bruges til rigtig meget! Det er her familien samles efter en lang dag, får aftensmad ved det store bord eller slapper af i sofaen. Derfor kan det altså være en god idé at investere i et flot plankebord, eller en lækker sofa, selvom det kan være dyrt. Men der findes heldigvis mange gode alternativer til dyre designermøbler, som du burde tage et kig på. Spisebordet skal blot kunne rumme dig, din familie og eventuelle gæster der kigger forbi i ny og næ. Og sofaen behøves ikke være større end at alle mand kan sidde side om side! 

Giv væggen nyt liv 

Hvis du allerede har gode møbler i rummet, men stadig ikke er helt tilfreds, kan du give stuen et nyt look med ny maling eller kunst på væggene. En personlig billedvæg er et godt alternativ til dyr kunst, og her kan du også få lov til at være lidt kreativ. Her kan du hænge plakater eller billeder med et personligt præg. Du kan også finde et flot farve til væggene, eller måske blot til én enkelt væg, i stuen. Ofte finder du billig maling i byggemarkeder, hvor du også en gang imellem kan finde billedrammer, hvis du ønsker at gøre begge dele! 

De små detaljer 

Der er ikke noget som friske blomster eller planter i et hjem. Du kan finde både billige planter og blomster i supermarkeder, som kan være med til at give dit hjem et raffineret pift. Find en lækker vase der passer til din indretning, eller mal den gamle over! Er du dårlig til at huske at vande dine planter, kan du naturligvis også investere i tørrede blomster der ikke behøves at vedligeholdes. De koster muligvis lidt mere, men holder til gengæld for evigt! Du kan også finde bomuldsgrene eller eukalyptus, som holder i lang tid efter de er tørret ud. Disse former for små detaljer giver med garanti hjemmet et helt nyt og moderne look.

Sådan indretter du din stue på budget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen