Vær modig med din indretning og indret med farver

Dette indhold er sponsoreret.

Kender du det, hvor du kigger rundt i dit hjem, og det hele er forskellige nuancer af gråt og hvidt? Det kan give et udtryk af stilrenhed og elegance at indrettet sig i de lidt neutrale farvetoner, men hvis du tør at kaste dig ud i at bringe nogle farver ind i dit hjem, så kan du give dit hjem et ekstra touch af noget friskt, hyggeligt og imødekommende.

Start i det små

Hvis det er helt nyt for dig at begynde at tænke i farver, kan du starte i det helt små. Du kan finde nogle fine vaser, lysestager eller puder med farver. Hvis du synes, at det er lidt meget at investere i en masse nyt til boligen, som du ikke engang ved, om du kommer til at kunne lide, kan du altid starte med at tage forbi en genbrug eller et loppesupermarked. Her kan du finde ting til boligen meget billigt, og her er derfor bedre mulighed for at teste og prøve ting af. Hvis du ikke synes at den farverige ting, som du ender med at købe, fungerer i dit hjem, har du ikke mistet en masse penge på det. Det gør måske også, at du tør tage nogle lidt mere modige valg – og måske får du smag for farverne?

Skal sofaen være sort igen?

Man kan sagtens indføre farverne på en elegant måde. For eksempel spiller grønne spisebordsstole godt op mod et mørkt plankebord. Jo færre farver der er, des mere fremtrædende står den enkelte farve. Til gengæld kræver det en del koordinering, hvis du bringer mange forskellige farver ind i et rum. Så kræver det, at du undersøger og eksperimenterer med, hvilke farver der spiller godt op til hinanden og komplimenterer hinanden godt.

En mulighed er også at holde møblerne i neutrale farve og give én enkelt væg en farve. Eller modsat; give det centrale møbel i stuen, nemlig sofaen, en farve. Det kan være, at du synes, at det kan virke som lidt meget med en rød/grøn/gul sofa midt i rummet, men det hele handler om, hvordan du indretter rummet omkring sofaen. Undersøg hvilke sofaer og mulige farver der findes lige her, måske du bliver inspireret?

Der er mange muligheder for at indrette sig med farver, og farver findes i mange nuancer. Find ud af, om du er til pastel, pang eller alt det midtimellem og indfør farver i dit hjem.

Vær modig med din indretning og indret med farver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen