Ønsker du en minimalistisk boligindretning

Dette indlæg er sponsoreret.

Gennem de seneste år er det blevet moderne at føre en mere minimalistisk livsstil. Dette indebærer, at mange vælger at skære unødvendige og overflødige ting fra deres liv, og i stedet fokuserer deres energi og tid på de ting, der beriger deres liv og fylder det med mening. Den minimalistiske livsstil hænger sammen med en mere minimalistisk holdning til boligindretning, hvor fokus er på kvalitet og enkelthed fremfor kvantitet og fylde. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel læse med i følgende, hvor der kommer nogle råd til at føre en mere minimalistisk boligindretning. 

Minimalistisk møbeldesign 

Nichba er en møbelvirksomhed, der fokuserer på at skabe en elegant kombination af klassiske højkvalitetsmaterialer og et mere industrielt design. De baserer sig på at skabe møbler i høj kvalitet, hvor enkle linjer og simplicitet er i højsædet. Nichlas B. Andersen er co-founder og produktdesigner, og hans interesse for at designe møbler startede i hans tid som smedelærling, hvor han prøvede kræfter med at bukke jern. Dengang lavede han stål til sit eget hjem på hobbyplan, men han opdagede hurtigt, at der kunne være et potentielt marked for de møbler, som han designede. Faktisk opdagede han, at der var en meget stor efterspørgsel på møblerne. Det hele startede i det nordjyske, men i dag sælger de møbler til hele 12 forskellige lande. 

Principperne bag Nichba

På Nichbas hjemmeside finder du, at de både designer møbler til stue, éntre, soveværelse, badeværelse og kontor. Deres fokus er på selve formen og funktionaliteten af møblerne, og derfor efterlades de med møbler, som ikke har en overflod af udsmykning. Møblerne er i stedet enkle, stilrene og tidløse, og intentionen er, at de blot skal opfylde dine indretningsmæssige behov, hvorfor alt overflødigt og unødvendigt er skåret bort. De er med andre ord fri for alt larmen, hvilket er i tråd med det minimalistiske design og den minimalistiske livsstil. For Nichlas B. Andersen og virksomhedens salgschef, Christoffer, er det vigtigt aldrig at glemme traditionerne og virksomhedens begyndelse, hvorfor de trods succes prioriterer at have deres fødder solidt plantet på jorden. 

Minimalistisk boligindretning 

En minimalistisk boligindretning sigter efter rene linjer, afdæmpede farver og enkelthed. Budskabet bag indretningen er helt basalt less is more, hvilket vil sige, at det handler om at skille sig af med overflødige materielle ting og i stedet vælge de ting, som man virkelig holder af, og som også tjener praktiske formål i hjemmet. Dermed ikke sagt, at stilen ikke kan være personlig – det kan den nemlig sagtens. 

Ønsker du en minimalistisk boligindretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen