Tips og tricks til at peppe din stue op

Dette indlæg er sponsoreret.

Stuen er helt centralt rum i hjemmet, da det er et af dem, der bliver brugt mest. Sandsynligvis kun overgået af soveværelset. Derfor er det også vigtigt, at det er et sted, hvor man kan føle sig godt tilpas. Nogle gange kan det dog være svært at finde en god balancegang mellem hygge og æstetik. Hvis det bliver alt for mageligt, kan man hurtigt komme til at føle sig lidt ‘doven’, selvom det jo netop er fuldt fortjent med afslapningstid efter en lang arbejdsdag eller lignende. Her kan du få inspiration til at peppe stuen op med øje for netop denne svære balancegang.

Belysning af kvalitet 

Belysning betyder rigtig meget for et rums energi, og udover at det vigtigt at vælge den rette pære, er det selvfølgelig også vigtigt at vælge den rette lampe. Et sikkert valg er at vælge Le Klint Design. Her finder du netop den perfekte kombination af æstetik og hygge. Lamperne er stilsikre på en måde, der gør, at de vil holde i mange år ud i fremtiden, men er samtidig fyldt med lækre detaljer, der gør dem spændende for øjet. Med Le Klint lamper vil du allerede være nået et godt stykke af vejen mod en federe stue, som du har lyst til at slappe af i. 

Sofaen – det svære valg

Apropos det at slappe af så er sofaen selvfølgelig også et møbel der er svært at komme udenom i en dagligstue. Af netop denne grund kan det også være et udfordrende valg. For hvad skal man egentlig prioritere højest: æstetik eller komfort? Det er et svært spørgsmål, og svaret er da også: begge dele! Som i mange andre situationer er den gyldne mellemvej en god vej at drage nedad. Du behøver nemlig hverken købe en flydersofa, der fylder hele stuen, så der ikke er plads til noget andet, eller en lille to-personers designersofa med træ armlæn. Der findes rigtig mange gode alternativer. Hvis du har plads, kan du overveje at købe to sofaer. En trepersoners og en topersoners. Det kan være med til at give en rigtig god dynamik i et rum, og det giver dig mulighed for at kombinere farver.

Kunst på væggene

En sidste ting, der er værd at overveje, er den kunst, du har på væggene. Hvis du ikke går meget op i kunst normalt, er det måske nu, du kunne udfordre dig selv ved at forsøge at sætte dig ind i, hvad der sker på den moderne kunstscene. Du kan helt sikkert søge råd hos en ekspert, og så kan du både blive klogere og gøre stuen lidt smukkere.

Tips og tricks til at peppe din stue op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen