3 bud på den bedste housewarming gave

Skal du snart til housewarming hos venner eller familie? Så er du sikkert allerede i vildrede om, hvad du skal give de to nyudklækkede boligejere eller lejere. Det kan også være, at du selv lige er flyttet ind i noget nyt, og dine venner og bekendte spørger dig om en ønskeliste til indflyttergaver. Uanset hvem modtageren er, så er det altid svært at bedømme, hvad folk egentlig har brug for, når de lige er flyttet ind i noget nyt. Derfor vil denne artikel hjælpe dig på vej med tre bud på gode housewarming gaver.

Smykker og ure

Når det gælder gaver, så går du aldrig galt i byen med et smykke eller et ur. Det kan godt være, nogle vil tænke, at et smykke ikke er den oplagte indflyttergave, men det er slet ikke rigtigt. Når man lige er flyttet, er det utrolig svært at få et overblik over, hvilke møbler, køkkenmaskiner og nipsting, som den nye bolig mangler. Derfor kan det være rart at få en gave, der er til sig selv og ikke til boligen. Her er det oplagt at tjekke en forhandler som Goldentime ud. Goldentime har et stort udvalg af både smykker, ure og diverse accessories. Hvis modtageren af gaven er en mand, og du er i tvivl om, hvorvidt han vil blive glad for et smykke, sælger Goldentime også masser af herreure fra forskellige eksklusive brands. Du kan altså med garanti finde noget for enhver smag derinde.

Nøglering

Hvis du ønsker at give en gave, der er lidt mere relateret til den nye bolig, bør du give en nøglering. Efter al sandsynlighed har de nyindflyttede venner nok fået et sæt nøgler til deres nye hjem. Nye nøgler kræver selvfølgelig en ny nøglering, og derfor er nøgleringen det oplagte valg til en indflyttergave. Måske tænker du nu, at en nøglering er en lidt billig gave, men du kan faktisk få nogle utrolig flotte modeller i høj kvalitet hos Goldentime. Goldentime har nemlig et bredt spektrum af fede, eksklusive designernøgleringe i italiensk læder og stål.

Planter

Det er lidt en tradition, at man giver en plante i gave til en housewarming. På den måde vil planten nemlig vokse i takt med, at den nye og fremmede bolig bliver mere og mere til et hjem. Den vil derfor stå som et symbol på flytningen og det nye hjem. Derudover giver planter bare generelt liv og farve, og de pynter i stort set alle rum. Hvis modtageren af indflyttergaven ikke har så grønne fingre, kan du vælge at give en plante som en sukkulent, der ikke kræver særlig meget vand eller pasning.

3 bud på den bedste housewarming gave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen